FS Teknik

Tømrer i København

Tilfredshedsgaranti

Vi lever af glade og tilfredse kunder, så du er i centrum igennem hele opgaven.

​Komplet løsning

Slut med at ringe rundt – vi tilbyder at løse hele opgaven.

Gratis tilbud

Vi sender et gratis tilbud på din opgave inden for syv arbejdsdage.

Mangler du en tømrer i København?
Så kan FS-teknik hjælpe dig

FS Teknik er en professionel tømrervirksomhed med dig i centrum, Vi udfører alt indenfor tømrerarbejde i København med et resultat, der afspejler dine forventninger. Med os får du en tømrer af høj kvalitet til fornuftige priser – og altid til den aftalte tid.

Uanset om du skal have skiftet dit tag, renoveret din facade, eller om du skal have lagt et nyt gulv – kan vi hjælpe dig.

Vi kan også garantere dig, at du får et resultat, som du kun kan blive glad for. En af vores største opgaver er nemlig kundetilfredshed. Vi har i løbet af årene haft et hav af glade kunder, og været på tusindevis af opgaver. Vi vil være din foretrukne partner i København – uanset hvilket byggeprojekt det handler om.

Vi udfører enkle tømreropgaver, såvel som vi kan håndtere de mest avancerede. Vi sørger altid for at være realistiske, og vi lover dig aldrig mere end vi kan holde. Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og stræber altid efter at blive bedre og bedre. Efter så mange afsluttede opgaver, hvor vi har tillært os en masse erfaring, tør vi godt at kalde os for specialister.

Her er et udpluk af de opgaver vi udfører:

FSTeknik

Få hjælp til tømrer arbejde i København
  Lær os at kende

  Kvalitetshåndværk

  Siden FS tekniks oprindelse har målet altid været at fremstå som et kvalitetsbevidst firma, der altid går efter et slutresultatet, som er flot og æstetisk udført.

  Vi lægger vægt på:

  Vi hjælper dig med at udleve dine drømme.

  Vi går altid et ekstra skridt for vores kunder

  Hvis du vælger os som din lokale elektriker i København, er du i trygge hænder.
  Vi er en virksomhed med fokus på selv de små detaljer og øje for altid at løse opgaven efter dine ønsker og behov.

  Det har, sikret os mange tilfredse kunder gennem tiden. Men vi stiller os ikke tilfreds. Hver morgen når vi står ud af sengen, er det med ét mål – at få flere tilfredse kunder. Vi ved nemlig, at vores virksomhed afhænger af glade kunder.

  Alle kan lave fejl, men vi gør hvad vi kan hver dag for at undgå dette. Skulle du imod forventning være utilfreds med det mindste, kan vi forsikre dig om, at vi er de første til at få rettet op på det igen. Vi lever nemlig af, at du er tilfreds.

  Lokal elektriker

  Har du brug for en tømrer i København?

  Så udfyld kontaktformularen til højre.

  Vi sender dig et tilbud hurtigst muligt. Vi bestræber os på, at svare dig inden for 24 timer. Faktisk får 9/10 af vores kunder et tilbud inden for 24 timer.

  Nogle tømreropgaver er mere krævende end andre, og det er i de tilfælde, at vi er nødt til at bese, inden vi kan give et tilbud.
  Ved hver opgave vi får stillet, sørger vi altid for at lave et godt forarbejde, så vi kan give dig en god pris, der ikke ændrer sig i løbet af processen. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig sikker med FS-teknik.

  Som nævnt er kundetilfredshed en af vores vigtigste opgaver. Derfor sørger vi altid for at være mødestabile og overholde alle vores aftaler.

  Få et tilbud